| Szerző |
Üzenet |
|
piramis
Wood Side apartman
Csatlakozott: 2005. nov. 27., 11:11 Hozzászólások: 3646 Tartózkodási hely: Heaven's Night
|
 Re: Élmények
Nekem is volt ilyen bajom, de aztán amikor a tévé nézetet átállítottam, minden helyrejött.
_________________ Welcome to Silent Hill.
Enjoy your Death.
|
| 2010. máj. 26., 20:11 |
|
 |
|
Jamie
|
Tényleg nem lehet a Ps2-n a világosságot állítani sehol? Már jó ideje bújom a menü minden szegletét de nem találok semmit. Próbáltam hogy feltoltam a tv fényerejét de úgy még annyit sem láttam  Ha jól tudom a PSP-n a játék indítás előtti képernyőn ez állítható. PS2-n ez miért van kispórolva? Esetleg valaki talált már rá valami okos tv beállítást vagy valamit mert éjjel korom sötétben játszok de így sem látok ki a fejemből 
_________________ Nyugtalan álmaimban azt a várost látom... ... Silent Hill-t.
|
| 2010. máj. 26., 10:08 |
|
 |
|
piramis
Wood Side apartman
Csatlakozott: 2005. nov. 27., 11:11 Hozzászólások: 3646 Tartózkodási hely: Heaven's Night
|
Nem tud a nyakadba ugrani, ha nem pont szemből futsz neki. Lassan fordul meg, simán mögé, vagy mellé lehet kerülni. Aztán a kesztyűtől már az első ütéstől földre kerül. 
Enjoy your Death.
|
| 2010. máj. 25., 21:50 |
|
 |
|
patient
Kórház
|
piramis írta: Eredetileg én is hasonlóképp gondolkodtam, de az első végigjátszás után megkapod azt a kesztyűt. Vedd fel, és utána szinte alig kell fegyvert használnod. Az utcai bunkó kényszerzubbonyosokat is két ütésre levered vele. Ha meg az UFO vég után lesz lézerfegyvered, onnantól gyerekjáték.  Na, végig vittük a játékot tegnap este, és igazából rájöttünk, hogy nem is olyan vészes. Most játszottuk másodjára. Érdekes, mert első játszásnál épp hogy sikerült, talán 1-2 töltőnk volt a motelben, meg a végére, most meg volt vagy 6 ital, 3 elsősegély doboz, 2 ampulla. Szóval jól álltunk.  Korábban próbáltuk már a kesztyűt, de nekünk nem jött be, mert onnantól kezdve, hogy közelharcba kerülsz a zubbonyossal rögtön a nyakadba ugrik, még mielőtt megüthetnéd, de biztos mi vagyunk a bénák. De miután volt puska, már a közelünkbe se tudtak jönni.  Most a lézer fegyverre gyúrunk.  Amit amúgy elkúrtunk most, mert volt már egy végigjátszás a kártyán, szóval már most is kihozhattuk volna az ufo véget, ha előtte megnézzük, hogy is kapom meg. De mindegy, majd a kövi játszáskor. 
_________________ "Give me back that knife"
|
| 2010. máj. 25., 10:50 |
|
 |
|
piramis
Wood Side apartman
|
Eredetileg én is hasonlóképp gondolkodtam, de az első végigjátszás után megkapod azt a kesztyűt. Vedd fel, és utána szinte alig kell fegyvert használnod. Az utcai bunkó kényszerzubbonyosokat is két ütésre levered vele. Ha meg az UFO vég után lesz lézerfegyvered, onnantól gyerekjáték. 
Enjoy your Death.
|
| 2010. máj. 23., 20:06 |
|
 |
|
patient
Kórház
|
Victim írta: nemrég megvettem PS2-re az Originst,de nagyon hamar ideges lettem rajta.Ez valami Qva nehéz  nem tud valaki esetleg valami cheat-tet a játékra,hogy kônyebben végigtolhassam???  Egyetértek! Nagyon nehéz ez a rész, a legnehezebb. (az 5-tel még nem jáccottam, szóval azt leszámítva, de az valószínű végképp nem nekem való). Elsőre igaz, sikerült végig vinnünk tesómmal, de épphogy, aztán egyszer elkezdtük másodjára is, de akkor be is fulladtunk valahol, mert reménytelennek látszott a tovább jáccás 0 töltő itallal. Most nagy nehezen neki álltunk harmadjára is, de nagyon idegesítő egy rész. Megfogadtuk, hogy legkorábban is kb 5 év múlva kezdünk bele újra, dószívjon vele a halál.  Az első 4 részt viszont imádjuk, azopkkal nincs semmi baj nehézségre, bár a 4 azért már elég idegesítő, de azért simán végig vihető. Bosszantó, hogy az Originsben nincs nehézségi fokozat, eltörnek a fegyverek és alig van töltő ital. Meg az is, hogy a mezei ellenségek nehezebbek mint 1-1 boss. Pláne az a köpködő, aki ha egyszer rádmászik, ott is maradsz kb....
|
| 2010. máj. 23., 11:15 |
|
 |
|
Todd
Heaven's Night bár
Csatlakozott: 2007. feb. 12., 19:56 Hozzászólások: 1070 Tartózkodási hely: Budapest
|
Én semmi ilyet nem tapasztaltam, úgyhogy nyugodtan adhatsz rá ki pénzt. 
_________________ "Dead men, dead men swinging on a tree.
How many dead man do you see ?"
|
| 2010. máj. 17., 16:39 |
|
 |
|
Jamie
|
Most játszok vele másodszorra PS2-n de sajna az élményem nagyon gyatra mert (tudom vegyem meg eredetiben) másolt a játék és néha (elég gyakran) elmaradnak a lépések és az ajtónyitások hangjai  és tök szokatlan hogy csendben megy be az ajtón. Akinek megvan esetleg eredetiben annál nincsenek ilyen problémák mert így nem adok ki érte pénzt. Pedig nagyon szeretem ezt a részt.
_________________ Nyugtalan álmaimban azt a várost látom... ... Silent Hill-t.
|
| 2010. máj. 17., 11:32 |
|
 |
|
piramis
Wood Side apartman
|
Kérj segítséget. 
Enjoy your Death.
|
| 2010. ápr. 24., 19:01 |
|
 |
|
rolika20
Silent Hill utcáin
|
én már jó ideje jácok a silent hill játékal de ez az egyetlen rész amit nem tudok megcsinálni ecerüen el akadok hogy ha meg valahol tovább jutok akor utána má megin elakadok ugy hogy az élményem az hogy áááááááááááááááááááá
_________________ nyugtalan álmaimban azt a várost látom silent hill-t silent hill öröké szeretem
|
| 2010. ápr. 24., 13:37 |
|
 |
|
piramis
Wood Side apartman
|
De jó!  Visszatértek az első rész klasszikusaihoz. 
Enjoy your Death.
|
| 2010. márc. 17., 13:29 |
|
 |
|
Funci
Kórház
Csatlakozott: 2005. nov. 28., 16:17 Hozzászólások: 335 Tartózkodási hely: Silent hill-iskola
|
Apró észrevétel. "A motelben a 213-as szobában égnek és vibrálnak a fények, de az ajtó zárva van." Stephen King Ragyogás című könyvében a motelban a 213-as szobában egy halott nő szelleme feküdt a fürdőkádban.
_________________ Segítség lehugyoz a FA!!
|
| 2010. márc. 16., 19:08 |
|
 |
|
mahdi
Rosewater park
Csatlakozott: 2006. júl. 19., 17:45 Hozzászólások: 1886 Tartózkodási hely: Egy csendes városka...kaposvár
|
Bizony ám! Aztán ha az megvolt, szisztematikusan 2-3-4, ésatöbbi. / mivel neked a Shattered megvolt, külön poén lesz az első rész, mint ahogy fordítva külön poén a Shattered az 1 után.
_________________ Einstein szerint két dolog végtelen, az univerzum és az emberi butaság. ...én az elsőben nem vagyok biztos... (Más fórumokon és oldalakon Woodruff és Mr.Árnyék néven is megtalálhattok engem, és írásaimat.)
|
| 2010. jan. 31., 23:14 |
|
 |
|
piramis
Wood Side apartman
|
Egyértelműen az 1-gyel. 
Enjoy your Death.
|
| 2010. jan. 31., 16:01 |
|
 |
|
akmal888
Silent Hill utcáin
Csatlakozott: 2010. jan. 24., 16:20 Hozzászólások: 25 Tartózkodási hely: Talán?
|
Nos, itt van az én kis beszámolóm az 0rigins-ről. Először is megjegyezném, hogy ez volt az első találkozásom Silent Hillel, leszámítva a filmet, ami felkeltette az érdeklődést bennem.PSP-n játszottam, de álltalában sötétben, fülessel, mint ahogy tanácsolja a game az elején. Épp elég para volt az egész game, pont ahogy vártam, de néha már tulzásnak éreztem a félelem-szintet, de asszem ez az én hibám. Az első helyszín, a kórház nagyon tetszett, ideális horror környezet nővérkékkel, pont annyival, mint amennyi kell, nem több.Feladvány egyszerű, de jó, pont kezdésnek való. Aztán jött a Sanatorium, ami folytatásnak jó volt, de néha már túlment az én paratűrőképességemen, ezért csak félórákat játszottam vele.Ha jól emlékszem egyszer 1-2hétre hagytam is, had üllepedjen, aztán szaladtam tovább.Itt kezdtem észrevenni a harcrendszer legidegesítőbb pontját, a tárgyak elhasználását. Nem lett volna egyserűbb minden tárgyból egy, ahelyett, hogy a félelmet ne a zajok,környezet,vagy szörny okozza, hanem az hogy mikor törik el a fegyver? Legnagyobb epicfail mikor a nővérkén eltörött a katanám  A Boss, tetszett, nem volt túl nehéz mert sok lőszert tartalékoltam. Aztán jött a kedvenc helyszínem, a Színház. (Silent Hillben való mászkálásnál megutáltam a stamina rendszert  ) Kis debil bábokat jó volt aprítani, az egyetlen szörny amit szívesen öldöstem. A rejtvények ott voltak, bár nem túlzottan nehézség szinten. Shakespeare-ért pedig külön pirospont  . Aztán a motel kicsit olyan volt mint a sanatorium, de itt nem álltam meg, éppen tűrhető volt a félelemfaktor.Boss szintén übermorbid, főleg ahogy felvezették, de maga a harc egyhangú volt. Megbocsájtás a motelnek: Hentes tökéletes hangulatelem volt, s halála után 1 perc néma remegés volt a jutalma. RIP, Butcher Kedvenc rejtvényem a piece-eket összerakni volt. Bírom az ilyen stílusú dolgokat. A végén eljutni a Helyre elég para volt, viszont jó értelemben. Az istenség pedig egy erősködő lénynek tűnt, aki mutatni akarta, hogy bezzeg ő az isten, de szegénynek csak a "szája" volt nagy, gyorsan elhalálozott, még ampulla se kellett. Nagy-nagy pozitív a zenék, egyszerűen fergetegesen jók, bár a Shattered Memories záródalát nem veri egyik sem. Lőszer, élet mennyiség helyén volt, se nem sok, se nem kevés. Rejtvények tetszetősek, pont elég nehezek, bár az évszámosnál segítséghez kellett fordulnom. (egyedül a Júniusra tudtam rájönni) Helyszíneknél (ami egyben hangulat is nálam) már vegyes a kép, Kórház,Színház parfait, Motel jó, Szanatórium elmegy. Harc jóvolt, de eltőrő fegyverekért -. Kameraállás poénvolt, félperces megszokásokkal se nem -,se nem+, de valójában mindkettő S végezetül a történet nagyon tetszett, bár nem értem 100%osan. (Ki vagy Travis?  ) Végénél kaptam pluszfegyvert, egy kesztűt, illetve elég béna adataim lettek.  (48mentés, szeretek minden sarkon menteni, mert kitudja, 500térképnézés és össz-vissz 50megölt szörny aminek 48%-át pusztakézzel küldtem a sírba.Ending, of course Good) + (észrevettétek hogy a 3d-s dolgoknál majdnem mindentmagyarok csináltak?) Összességében tetszett, és a Shattered Memories-al együtt egyre inkább fannak érzem magam  U.I: Végig vittem az Originst és a Shattered Memories-t, szerintetek melyik résszel kéne folytatnom? 
|
| 2010. jan. 31., 13:32 |
|
 |
|
Todd
Heaven's Night bár
Csatlakozott: 2007. feb. 12., 19:56 Hozzászólások: 1070 Tartózkodási hely: Budapest
|
Az első végigvitel volt csak spontán, a többinél már konkrétan halytottam valamelyik dologra. Igen, némelyik valóban üti egymást, ezért azokat csináltam párhuzamosan, amik nem ütötték egymást. Nyilván nem mentem rá a Térkép bejárásra, meg a puszta kezes harcra, amikor épp a Sprinter végigvitelt nyomtam. Régebben számon tartottam, hogy mikor mire mentem rá.
1. végigvitel: Explorer - több mint 22.5 kilóméter gyaloglás Collector - több mint 300 felszedett tárgy Savior -good befejezés Weaponsmith - legtöbb ellenfélt vágó fegyverekkel öltem meg
2. végigvitel: Butcher - bad befejezés, több mint 200 kinyírt szörnyike Brawler - legtöbb ellenfelet puszta kézzel öltem meg, na igen, ez első hallásra üti az több mint 200 muki megölését, de csak azokat támadtam, akiket könnyű lenyomni, a főbossokra meg rácsaptam a kesztyűvel. 3. végigvitel: Ambassador - Ufo ending Cartographer - Megnéztem hová kell menni, aztán visszaléptem egy mentést, és egyből oda mentem, amúgy itt 25 térkép nézés engedélyezett Codebreaker - Na ez nem volt egy nagy durranás Sprinter - Mivel alapjáraton végig tudatosan haladtam, így nem volt meglepő, hogy ez is összejött, mellesleg az UFO endingnél a komplett uccsó pálya kimarad, és ez is elég sokat levez az időböl Stalker - Ez egy vicc, mivel az a követelménye, hogy az elemlámpát kevesebb, mint 3 órán át használd, ha alapból kevesebb, mint 2 óra alatt viszed végig a játékot, akár végig égetheted
4. végigvitel: Daredevil - Tesla fegyverrel nem nehéz Fireman - Ezt stopperral mértem, kábé 3.-szorra sikerült, csak utánna kezdtem bele a teljes végigvitelbe Sharpshooter - Mivel mindenkit az UFO fegyverrel öltem meg Itt is az UFO endinget nyomtam le, mert az lényegesen rövidebb, így itt is kábé 2 óra alatt túl voltam rajta.
Mivel a játék ellentétben az SH 3-al engedélyezi a kategóriák számításába az extra tárgyakat is, ez lényegesen megkönnyíti az ügyvitelt. A 4. végigvitel már gyerekjáték volt.
|
| 2010. jan. 13., 08:38 |
|
 |
|
piramis
Wood Side apartman
|
Ne mondd már, hogy 4 játék alatt megcsináltad párhuzamosan lőfegyver nélkül, lőfegyverrel, csak ököllel, elemlámpa nélkül, kevés térképhasználattal, 2 óra alatt, mentés nélkül, minden helyet bejárva, 80 mp-nél kevesebb tűzmeneküléssel! Némelyik eléggé üti a másikat.
Enjoy your Death.
|
| 2010. jan. 12., 21:58 |
|
 |
|
Todd
Heaven's Night bár
|
Pedig rá lehet gyúrni azokra is Piramis, nekem pont 4 végigjátszás alatt sikerült összeszednem az összes elérhető extrát. Utoljára a Daredevil és a tűzoltó ruci maradt.
|
| 2010. jan. 12., 08:17 |
|
 |
|
piramis
Wood Side apartman
|
Végigjátszottam negyedszer is.  Minden lőszeremet ellőttem, az extra puskát csak akkor használtam, ha más már nem volt. Megint Bad befejezést kaptam (ami ennél a játéknál a "haladó" befejezés). Érdekes módon már egyetlen új extrát se értem el, vagyis ugyanazokat csak, amiket már az eddigi 3 alkalommal összesen. Persze a hosszútávfutó és a bokszbajnok nem is lesz meg soha. 
Enjoy your Death.
|
| 2010. jan. 11., 22:17 |
|
 |
|
Victim
Silent Hill utcáin
Csatlakozott: 2009. nov. 24., 19:14 Hozzászólások: 85 Tartózkodási hely: South Ashfield Heights,Apartment(Room 302)
|
Todd írta: Sajnos nincsenek a játékban chetek, csupán egy, de az is csak egy extra rucit hoz be. Ne próbálj mindenkit megőlni, inkább kerüld el őket, a legtöbb szörny nem tud utánnad menni, mert baromi lassúak. Victim írta: Bár kiadtak egy Silent hill origins-ot is PSP-re,utána PS2,ott viszont mivel nem tudom milyen a PSP verzio,ezért azt sem tudom hogy a PS2-es verzio le-e van butítva. Az origins annyiban más téma, mint a Shattered Memories, hogy a PSP hardware-ileg gyengébb gép, mint a PS 2, így nem volt semmi probléma az átírásnál. Már probáltam elkerulni is ôket,de reménytelenul gyuge vagyok.Pedig eddig egyik Silent Hill sem okozott kulônôsebben nagy gondot. 
_________________ "As a god I step forth upon the writhing suppurating surface of the deadside serpent.What sleep is here?What dreams there are in the unctuous coilins of the snake´s mortal shuffling.My hand the arcing deathblow at the end of all things...."
|
| 2009. nov. 26., 19:29 |
|
 |
|
Todd
Heaven's Night bár
|
Sajnos nincsenek a játékban chetek, csupán egy, de az is csak egy extra rucit hoz be. Ne próbálj mindenkit megőlni, inkább kerüld el őket, a legtöbb szörny nem tud utánnad menni, mert baromi lassúak. Victim írta: Bár kiadtak egy Silent hill origins-ot is PSP-re,utána PS2,ott viszont mivel nem tudom milyen a PSP verzio,ezért azt sem tudom hogy a PS2-es verzio le-e van butítva. Az origins annyiban más téma, mint a Shattered Memories, hogy a PSP hardware-ileg gyengébb gép, mint a PS 2, így nem volt semmi probléma az átírásnál.
|
| 2009. nov. 26., 19:23 |
|
 |
|
Victim
Silent Hill utcáin
Csatlakozott: 2009. nov. 24., 19:14 Hozzászólások: 85 Tartózkodási hely: South Ashfield Heights,Apartment(Room 302)
|
nemrég megvettem PS2-re az Originst,de nagyon hamar ideges lettem rajta.Ez valami Qva nehéz  nem tud valaki esetleg valami cheat-tet a játékra,hogy kônyebben végigtolhassam??? 
_________________ "As a god I step forth upon the writhing suppurating surface of the deadside serpent.What sleep is here?What dreams there are in the unctuous coilins of the snake´s mortal shuffling.My hand the arcing deathblow at the end of all things...."
|
| 2009. nov. 25., 17:37 |
|
 |
|
Silent Enemy
Silent Hill utcáin
Csatlakozott: 2006. jún. 02., 10:13 Hozzászólások: 89 Tartózkodási hely: Tolna megye
|
Idézet: láttam hogy vannak ilyen psp emu-k Igen, vannak, de nincs köztük olyan, ami rendesen működne.  Én kipróbáltam 1-2t, de nem voltak jók... ahhoz, hogy kicsit is működjön, kell egy nagyon fullos gép, ami azért nem olcsó mulatság, illetve nem olyan könnyű egy tényleg normálisan működő emulátort találni. Meg aztán minek ezekkel szórakozni, hiszen ha jól tudom, ki fogják adni PCre az Originst, csak egy kicsit még várni kell rá. 
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=UJ6gHhTMlfM http://www.youtube.com/watch?v=BWE9-qmop_M http://www.youtube.com/watch?v=-zMF3KsaB7Y http://www.youtube.com/watch?v=EQGbIabzJxU
|
| 2009. nov. 22., 19:57 |
|
 |
|
balta
|
van rá lehetőség hogy pc-n toljam az origins-t? láttam hogy vannak ilyen psp emu-k, de süsü vagyok ehhez... gondoltam egyszerűbb ha kérdezek mint utánajárni.. szóval ha origins-t akarok nyomni pc-n milyen emu illetve milyen fájl kell hozzá?
|
| 2009. nov. 22., 18:59 |
|
 |
|
Fuesousha Kinoko
Silent Hill utcáin
Csatlakozott: 2008. ápr. 26., 07:40 Hozzászólások: 22 Tartózkodási hely: Silent Nagymaros
|
Egyik barátomnak van psp-je, és miután kitartó ömlengéseim hatására kedvet kapott a dologhoz, nekiesett a PS0-nak. Múlt héten én is kipróbáltam, bár a kórházban elhaláloztam.
Ami első blikkre tetszett: -ismerős helyszínek és szereplők (oh, nosztalgia) -majdnem bármi felvehető fegyvernek (ez elég reális) -szándékos váltogatás a tükörben (sztem ez is ötletes)
Ami nem tetszett: -az irányítás (ezeket a konzolokat sose fogom megszokni, ráadásul mintha fordítva lett volna kalibrálva a forgás) -eltörő fegyverek (pl a tízkilós kalapács ami kettétörik egy nővérkén) -lábbal ölelgető lying figure (szvsz röhejesen nézett ki)
Ha pc-re lenne belőle, jobban érdekelne, így megelégszem barátom folyamatos élménybeszámolásával asszem.
|
| 2009. aug. 13., 12:56 |
|
 |
|
Todd
Heaven's Night bár
|
Viszont ha jól emlékszel Stephen King Ragyigás című könyvében pedig a csókának, aki annó lemészárolta a családját egy Grady volt a vezetékneve. Szerintem ez sem a véletlen műve. 
|
| 2009. máj. 25., 14:04 |
|
 |
|
Joseph
Heaven's Night bár
|
Utánanéztem egyébként Travis nevének. Igazából a "Traverse" szóból jön, ami annyit jelent, mint "átkelés" (úton, hídon, stb). Eléggé passzol hozzá... úgyis átkel világokon, tükrökön, utakon... 
|
| 2009. máj. 21., 18:04 |
|
 |
|
Todd
Heaven's Night bár
|
Ja de párosítva a hentes kösztümmel, meg a bárddal. már elmehetnél egy B horror főgonoszának is. 
|
| 2009. ápr. 06., 09:58 |
|
 |
|
WinneTWO
Silent Hill utcáin
Csatlakozott: 2009. ápr. 02., 03:03 Hozzászólások: 26 Tartózkodási hely: London
|
 Night Vision Goggles
piramis írta: Én is megszereztem a szemüveget, bár azt hittem, nem lesz meg. Oké, hogy nem nagy durranás, de csak egyet hibázz a vége felé...  Én személy szerint utáltam ezt használni. Mindent tiszta zöldben látni, oda a hangulat. Párositva a Stalker outfit-tel Travis kinézete inkább a Rainbow six-ben lenne aktuális. 
_________________ W2 használni vízlágyítót, mégis vízkõ tönkretenni mosogép. Patak meglazítani nagy szikla, az legurulni hegyoldal és agyoncsapni W2-nak feleség folyóparton.
|
| 2009. ápr. 05., 03:26 |
|
 |
|
piramis
Wood Side apartman
|
Én is megszereztem a szemüveget, bár azt hittem, nem lesz meg. Oké, hogy nem nagy durranás, de csak egyet hibázz a vége felé... 
Enjoy your Death.
|
| 2009. ápr. 04., 13:30 |
|
 |
|
Todd
Heaven's Night bár
|
Igazábol az extrák a további extrák megszerzésére jók, én végig szándékosan ezekre utazva teljesítettem a játékot. éjjellátó szemüveg megvolt, akkor sose néztem térképet, mert mindent láttam, és így tovább. Teslával meg nem egy nagy durranás halál nélkül kipörgetni.
|
| 2009. ápr. 04., 12:27 |
|
 |
|
piramis
Wood Side apartman
|
Az a vicces, hogy extrákat csak akkor kaphatsz meg, ha bebizonyítottad, hogy semmi szükséged rájuk.  Éjszakai szemüveg minek, ha már úgyis végignyomtad félig vakon, macikesztyű, amikor már végigvitted anélkül is, fáradásmentes ruha, ha 2 óra alatt végignyomod... Mentés nélkül nem ugranék neki, mert ha jól emlékszem, halál esetén az elejére tesz vissza...
Enjoy your Death.
|
| 2009. ápr. 04., 12:24 |
|
 |
|
WinneTWO
Silent Hill utcáin
|
 ACCOLADE-k
...egy kivételével ami egy piros-poros tréningruha. Ha Travis ezt viseli, soha, semmitõl sem fog elfáradni. Ez asszem akkor válik elérhetõvé, ha 2 órán belül végigviszed egyszer a játékot. Ufo end utàn Tesla bácsi közremûködésével ez szinte gyerekjáték.  A macinak kinézô kutyajelmez (Daredevil) amúgy nagy kedvencem. Csinálj egy végigjátszást mentés nélkül és utána beleizzadhatsz. 
_________________ W2 használni vízlágyítót, mégis vízkõ tönkretenni mosogép. Patak meglazítani nagy szikla, az legurulni hegyoldal és agyoncsapni W2-nak feleség folyóparton.
|
| 2009. ápr. 04., 02:32 |
|
 |
|
WinneTWO
Silent Hill utcáin
|
piramis írta: Én már nem emlékszem, mi van meg és mi nincs, de minden befejezés megvan. Akkor leirom, hogy miket lehet megkapni: - Tesla Rifle (UFO end) - Moon Gauntless (1. végigjátszás után) - Great Cleaver (Butcher vagy Bad end) - Fire Axe (Alessa 80 sec. alatt kimentve a házból) - Night Vision Goggles (ha keveset használtál flashlight-ot) - extra vér, véres lábnyomok és vicces flashlight-ok az extra opciókban - 14 féle outfit. Az outfitek tulajdonképpen csak Travis kinézet befolyásolják...
|
| 2009. ápr. 04., 02:16 |
|
 |
|
silas
Iskola
Csatlakozott: 2008. júl. 14., 11:27 Hozzászólások: 130 Tartózkodási hely: Hajdúszoboszló
|
Nekem is megvan az összes accolade, csak túl késön kapcsoltam, így 9 végigjátszásból jött ki.  De már csak elvböl is megcsináltam.
_________________ "Silent Hill, wish you were here!"
|
| 2009. ápr. 03., 14:19 |
|
 |
|
piramis
Wood Side apartman
|
Én már nem emlékszem, mi van meg és mi nincs, de minden befejezés megvan.
Enjoy your Death.
|
| 2009. ápr. 03., 13:14 |
|
 |
|
Todd
Heaven's Night bár
|
Én is megcsináltam, 4 végigjátszásból. Utoljára a kutyuli, meg a tüzoltóbalta maradt.
|
| 2009. ápr. 03., 07:40 |
|
 |
|
WinneTWO
Silent Hill utcáin
|
 ACCOLADE-ek
Uff! Dobjuk fel ezt a témát egy kicsit! Van olyan fanatikus még egy mint WinneTWO és megcsinálta az összeset? Megvan a kutyajelmez? 
|
| 2009. ápr. 03., 00:03 |
|
 |
|
a fóti rém
Iskola
Csatlakozott: 2008. dec. 13., 19:15 Hozzászólások: 130 Tartózkodási hely: Fót
|
Hogy én erre nem gondoltam Sajna még az edzésemet is alig bírom szponzorálni most egy játék miatt nem veszek konzolt (bár amúgy sem tervezem  )
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=HzszIjzjU0U
|
| 2009. feb. 16., 17:41 |
|
 |
|
piramis
Wood Side apartman
|
Hát vedd meg. Érdemes. 
Enjoy your Death.
|
| 2009. feb. 15., 21:20 |
|
 |
|
a fóti rém
Iskola
|
|
| 2009. feb. 15., 19:19 |
|
 |
|
a fóti rém
Iskola
|
Képzeljétek el mekkora szerencsék értek a mai napon.Csak azt írom ide ami idevaló ami nem más mint az ,hogy haveromnak megvan az Origins ps2-re  . Ez csak 1 dolgot jelenthet....elkaptam egy súlyos influenzát és nem tudok a héten suliba menni  .Annyira megörültem neki mert féltem ,hogy ez kimarad és mégsem  Ja és nem utolsó sorban megvan neki a másik 4 rész is.... Végre láthatom az extrákat a -ban 
|
| 2009. feb. 09., 19:54 |
|
 |
|
piramis
Wood Side apartman
|
Láttam én is a stáblistában, hogy vagy 4-6 magyar név is volt benne.
Enjoy your Death.
|
| 2008. dec. 22., 21:16 |
|
 |
|
Tyucsev
Heaven's Night bár
Csatlakozott: 2005. nov. 29., 18:03 Hozzászólások: 1014 Tartózkodási hely: Taszár
|
Most olvastam a Gamestarban, hogy egy magyar cég (3D brigade) is részt vett a Origins munkáiban. Rákerestem a neten, hogy többet tudjak meg, erre bedobta az silenthill.hu-t  Már kezdtem éppen elszégyellni magam, hogy valamit nem olvastam el a cikkek közül, amikor láttam, hogy spoileres, azért hagytam ki. De most legalább már ezt is tudom. A magyarok mindenhol ott vannak!
_________________ Mennyi eltemetetlen hülyeségnek vagy a hordozója. Mennyi okot találtál már, aminek nem volt okozója. (Kispál és a Borz)
|
| 2008. dec. 22., 17:40 |
|
 |
|
patient
Kórház
|
Sztem Travis egyáltalán nem gyilkolászott, ő csak egy gyanútlan arra járó, akinek SH előhozza a szomorú múltját.
|
| 2008. nov. 11., 08:01 |
|
 |
|
Haer'Varg
Silent Hill utcáin
|
Vége meg kiakasztottam ezt is  Butcher ending, de nem hiszem, hogy lesz kedvem hozzá mégegyszer.
|
| 2008. nov. 04., 02:11 |
|
 |
|
Todd
Heaven's Night bár
|
Szerintem a két memo a két befejezést jelenti, vagyi mindkettő igaz, csak az egyik a good, a másik a bad endingre.
|
| 2008. okt. 28., 12:44 |
|
 |
|
DarkVenom
Csatorna
|
Na, másodszor is a végére értem, és hát az értelmezés megint rám maradt... Odáig tiszta, hogy Travis anyja őrült volt, a fiát ördöginek hitte, a tükrök mögött egy másik világot látott, majd bezárták, Richard pedig bánat miatt megölte magát. Travis, mivel az anyja a tükrök mögött látott bevallása szerint egy másik világot, ezért tud ő is tükröknél váltani, mint egy manifesztációja az anyja képzelgéseinek. A színházi memók alapján pedig az anyja hatására (mivel "ördögnek" látta, plusz mert meg akarta ölni), kifejlődött egy másik énje, a Hentes. Viszont itt két memó ellentmond egymásnak - az egyik azt írja, lehetséges pusztán gondolatokkal ölni, tehát Travis Hentes énje manifesztálódhatott Silent Hillben, és gyilkolt? Viszont a másik papír, valamint a motelben talált fotók (plusz a szoba tele fotókkal, valamint a kukucskáló lyukak) meg arra utalnak, Travis maga ölt, ám nem volt tudatában, hiszen Hentesként tette - és nőket ölt, mert anyjára ezek emlékeztették legjobban. Vagy egyáltalán nem ölt, és a Hentes, valamint az, hogy a Hentes mindig női szörnyeket ölt, csak Travis sötét vágyait jelentik, hogy tudat alatt bosszút akart állni az anyján, és ezek az indulatok mint egy elnyomott én voltak jelen a fejében Hentesként?Összességében tetszett a játék, bár nem annyira Origins ez, mert az első részhez nem tesz sokat hozzá, sok újat Alessáról nem tudunk meg, viszont maga a sztori érdekes. No meg jó volt látni annyi magyart a stáblistán:)
|
| 2008. okt. 20., 18:50 |
|
 |
|
DarkVenom
Csatorna
|
piramis írta: Megszűnt a Konzol?  Ebben a formában, ezzel a névvel igen.
|
| 2008. okt. 16., 23:21 |
|
 |
|
piramis
Wood Side apartman
|
Megszűnt a Konzol? 
Enjoy your Death.
|
| 2008. okt. 16., 22:21 |
|
 |
|