|
Oldal: 1 / 1
|
[ 20 hozzászólás ] |
|
| Szerző |
Üzenet |
|
Bangaa
Iskola
Csatlakozott: 2009. jan. 20., 00:54 Hozzászólások: 102 Tartózkodási hely: Laptop előtt
|
 Re: Játéktér
Megtébolyodtam a hangtól, a leláncolt idegeimtől... Mi történik velem? Ki ez a kisfiú? Ez a lépés megijesztette? ... Héééé, mi ez a hang? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! Mibe tenyereltem? Ez elszív... Hova megy az örvény? Valami retteneteset roppant.. Az örvény alján? MMMMiiiiii??? Repülök a gyerek felé? Mostmár tudom mi roppant.. De hagynom kell neki... (M:meghaltam)
|
| 2009. máj. 24., 00:28 |
|
 |
|
storm
Silent Hill utcáin
Csatlakozott: 2007. feb. 12., 16:34 Hozzászólások: 73 Tartózkodási hely: Svédország
|
A monitorokon meglepve, sőt, megdöbbenve ismerem fel Jeremy arcát. Ha valamire, hát erre biztosan nem számítottam volna. Bár egyértelmű, hogy a sorsom most már összefonódott a várossal, de Jeremyt látni olyan, mintha ő nem lett volna "hivatalos" része a városnak, csak én találkoztam vele annak idején. Ám, ha most itt van, azzal máris teljes jogú tag lett. Hmm. Gumiszobában van. Ez érthető is. Ki hinné el neki mindazt, ami történt - rajtam kívül? Jó lenne meglátogatni és elbeszélgetni vele. De sokkal jobb lenne Jamesszel találkozni. A rengeteg hang összefolyik. Azok, amik nem embertől származnak, stílust adnak az egésznek, olyan "silenthillessé" teszik. Hirtelen eszembe jut Marilyn Manson zombis száma, amit a Resident Evil filmhez készített, abban voltak kiegészítőként zombi morgások. Épp ezen morfondírozom, amikor meglátom Jamest. Majdnem felkiáltok, ahogy emberként látom. Mást se szeretnék, mint odamenni hozzá, segíteni neki... és megkérni, hogy ne az "In Water" befejezést válassza??? Amikor a monitoron megjelenik egy kézlenyomat, mely épp akkora, mint az enyém, már tudom, mit kell tennem.
|
| 2009. ápr. 04., 20:41 |
|
 |
|
Dragon2991
Silent Hill utcáin
|
M: 10-et dobtam (PM-ben valamiért nem tudtam eldobni)
|
| 2009. ápr. 04., 14:36 |
|
 |
|
Richy666
Silent Hill utcáin
|
Ne, tudom eldönteni... Az üldöző után menjek? Vagy nézzem meg alapossabban azokat a képeket? Inkább a képekzeh megyek... Vajon csak rólam vannak ilyen képek? És mégis KI? HOL? HOGYAN? csinálták ezt? Mindenekelőt, elrakom a rólam készült képeket, hátha jók lesznek valamire, és elkezdek keresgélni...
M.:Mit találok?
|
| 2009. ápr. 03., 15:24 |
|
 |
|
Bangaa
Iskola
Csatlakozott: 2009. jan. 20., 00:54 Hozzászólások: 102 Tartózkodási hely: Laptop előtt
|
Érzem, hogy a veríték a halántékomon lecsorog.. Lepadoltam, meg sem merek mozdulni. Elő kéne vennem az öngyújtót, de a kezeim nem akarnak engedelmeskedni. Ki ez a gyerek? Mi az a dal? Mi az a silent hill... vagy vill? Kapuk? Ez qrvára nem normális!! -Ki vagy te?-kérdezem a gyereket, de csodálkozom, hogy hang jött ki még a torkomon.. Vagy én hittem azt csupán? Ebbe bele fogok őrűlni, ha itt toporgok mereven továbbra is.. (M:épelmém -3. Teszek egy lépést a kölyök fele..)
|
| 2009. ápr. 02., 22:47 |
|
 |
|
mahdi
Rosewater park
Csatlakozott: 2006. júl. 19., 17:45 Hozzászólások: 1886 Tartózkodási hely: Egy csendes városka...kaposvár
|
Bangaa:
A kapun átlépve furcsa, émelygős érzés kerít hatalmába. Először azt hiszed hányni fogsz, de aztán sikerül felülkerekedned rajta. Nagyot sóhajtasz és tovább mész a szinte vaksötétben, ahol a falakon csak itt-ott egy-egy vörösen izzó jel mutatja az utat. A suttogás most már jól kivehető. Olyan, mintha egyszerre mindenhonnan érkezne. Alulról, felülről, a hátad mögül, és a tátongó alagút gyomrából. Egy számodra ismeretlen gyerekdal dallama csapja meg a füledet.
Silent Hill-nek hét kapuja van, Silent Hill-nak angyal arca van. Silent Hill-ben mindenki jó, Te is légy az, vagy elvisz az éji manó...
Lassan haladsz előre, a dal megfagyasztja a vért az ereidben. Egy kisfiú alakja sejlik fel pár méterről, egy izzó jel mellett áll, a vörös fényben csak a körvonalait látni.
Silent Hill-nek hét kapuja van, Silent Hill-nak angyal arca van. Silent Hill-ben mindenki jó, Te is légy az, vagy elvisz az éji manó...
veszítesz 1d4 (dobd ki a kockadobóval) épelmepontot.
Dragon:
Dobj ügyesség próbát (szabálykönyv + Példajáték /hozzászólás/ + előző kaland)
Ha sikerül, időben és szorosan elkapod a láncot, ha nem, megbotlasz és épphogy csak meg tudsz kapaszkodni.
Richy:
Bekiáltasz, mire a mozgás abbamarad. Az ajtó lábánál pont látszik, hogy a valaki vagy valami pont előtte állt meg. Közelebb lép, de aztán amint felkészülsz a legrosszabbra, az ajtó zára kattan (kinyitották) majd az idegen kirohan a teremből. Egy fotós szobába érsz, egy sötétszobába, amit csak az előhívást nem gátló vörös lámpák világítanak meg. Közelebb lépve észreveszed, hogy a fotók mindegyikén te magad vagy. Kis kori és későbbi képek egyaránt, olyan helyzetekből, amiről azt hitted volna, sohasem láthatta senki. Az idegen egy ajtón rohant ki, az egyetlen kijáraton, ahonnan szürkés-fehér fény szűrődik be.
Storm:
Végigmész a monitorok közt, jól tudod mit keresel, azonban az egyik képernyő elragadja a tekinteted. A rengeteg ismeretlen közül felfedezel egy arcot, amit láttál már. Jeremy-é az, az öreg bolondé, akivel legutóbbi Silent Hill-ben való tartózkodásod alatt találkoztál. Egy elmegyógyintézet gumiszobájának sarkában kuporog, és érthetetlenül motyogva dülöngél előre-hátra. Megborzongsz a képtől és legutóbbi emlékeidtől, de aztán lázasan veted bele magad a további kutatásba. A félig felhangosított tévék tömege szinte kivehetetlen kusza zajt alkot, beszélgetések, motyogások, sikolyok, nevetések, nyögések keverednek, mintha egy nagyon zsúfolt pályaudvaron lennél. Csak itt néhány hang nem embertől származik. Egy jó darabig járkálsz az ismeretlen arcok közt fel-alá, amikor az egyik monitoron megtalálod amit keresel. James-t, látod, azonban nem a játékbeli, hanem valódi énjét. Hús vér emberként látni olyan érzés neked, mintha legnagyobb gyerekkori álmod, vagy egy képzeletbeli barátod vált volna valóra. James fut, egy nő mögötte, de a nőt már nem tudja megmenteni. A súlyos ajtó bezárul, James pedig kint ragad. És az a hang... A hóhér hangja... Tovább nézed a monitort, de folyton csak ez a jelenet ismétlődik. Éppen tovább állnál, amikor észreveszel valamit a monitoron. Egy tenyérlenyomat halvány képét. A tenyér pont akkora mint a tiéd...
_________________ Einstein szerint két dolog végtelen, az univerzum és az emberi butaság. ...én az elsőben nem vagyok biztos... (Más fórumokon és oldalakon Woodruff és Mr.Árnyék néven is megtalálhattok engem, és írásaimat.)
|
| 2009. ápr. 02., 15:25 |
|
 |
|
storm
Silent Hill utcáin
Csatlakozott: 2007. feb. 12., 16:34 Hozzászólások: 73 Tartózkodási hely: Svédország
|
Amikor a házam átváltozott, azt hittem szívrohamot kapok... a gyönyörűségtől. Hülye egy dolog pedig. Hisz ez egyet jelent a szinte biztos halállal. És csak az áll vele szemben, hogy élőben ott lehetek egy silenthilles helyszínen. Vajon megéri? Ez jár a fejemben, ahogy haladok le a hosszú lépcsősoron. A falak, a rozsdás csövek, a rácsok, a tolószék... mind-mind olyan, amiért fizettem is volna, ha valaki berendez nekem egy ilyen helyszínt... de persze az nem lett volna ugyanaz... A csarnokba érve megtorpanok. Ez új... a monitorok viszont egyértelműen az első részből valók. Vajon nekem is Cherylt kéne megtalálnom rajta? De ha ezek az emberek mind a Városból valók, akkor James, vagy Maria sokkal jobban érdekelne. Bár nem tudom, mit jelenthet, ha meglátom bármelyiküket... mindazonáltal elkezdem kutatni őket a villódzó képernyőkön.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára storm 2009. ápr. 04., 20:42-kor.
|
| 2009. márc. 27., 23:55 |
|
 |
|
Richy666
Silent Hill utcáin
|
Elrakom a szalagot, és az ollót. Előkapom a késem, és az ajtó felé veszem az irányt. Még nem nyitok, be. Megpróbálok belátni a résen át közben bekiáltok. Felkészültem mindenre...
M.:Mi van bent?
|
| 2009. márc. 26., 13:57 |
|
 |
|
Dragon2991
Silent Hill utcáin
|
*A felakasztott hullák rengetegei egy ilyen "álomban" - mert nem akarja elhinni, hogy nem képzeli az egészet - bőven elégségesek lennének a kiborítására. Azonban balsorsa nem éri be ennyivel. A lánc megtalálásával egy időben figyel fel, az egyre közeledő léptekre. Talán túl sok horrorfilmet nézett és azonnal arra gondol, hogy valamelyik a tetemtömkelegből életre kelt.* - sz*r, sz*r, franc, bakker! *Ejti ki a tőle már jól megszokott szavakat, miközben bátorságot vesz, hogy rácsimpaszkodjon a láncra. Végül elrugaszkodik - közben próbál ügyelni rá, hogy a csoszogó hang ne érhessen túlságosan is közel -, erősen megmarkolja és lábaival is igyekszik rátekeredni. Egy lélegzetvételnyit kivár, majd lassan megpróbál lemászni. Közben akaratlanul is sikerül a láncon pördülnie egyet, így újra a hullákkal nézhet farkasszemet, illetve megtudhatja a hang tulajdonosát - amit felettébb nem akar. Ha senki nem veti rá magát és a látvánnyal is sikerül megbirkóznia, akkor folytatja útját lefele.*
|
| 2009. márc. 25., 20:57 |
|
 |
|
Bangaa
Iskola
|
Mi a jó túró folyik itt? Elég tompa az agyam, de a lüktető fájdalom.. Már az abban sem vagyok biztos, hogy az esti zülléstől van... Egyáltalán az tegnap volt? Milyen nap van? Hány óra lehet? Valahogy ki kell jutnom.. A jelek miértjén elgondolkodva belépek az alagútba. Hopp, az öngyújtóm elteszem, nehogy a helyzetem eláruljam. De vigyáznom kell lépteimre, nehogy aknába essek... Mitől félek? Ehh.. (M:akkor lassan haladok előre)
|
| 2009. márc. 25., 20:22 |
|
 |
|
mahdi
Rosewater park
Csatlakozott: 2006. júl. 19., 17:45 Hozzászólások: 1886 Tartózkodási hely: Egy csendes városka...kaposvár
|
Bangaa: Kiáltásodra senki sem felel. Megrázod a fejed, de a kép semmit sem tisztul, mintha az egészet egy fátyol mögül figyelnéd. Végignézed a falakat, de nem találsz semmit. Mindenütt rácsok, csövek végtelen labirintusa van, vér és rozsdaszínű váladéktól csillogva. Gyomrod görcsbe rándul a látványtól és a terem furcsa fanyar szagától, ami az alagútból jön. Közelebb lépsz. Az alagút úgy 3 méter széles, és ugyanilyen magas is, szinte tökéletes kör alakú. Amint közelebb lépsz a suttogás erősödik, de még mindig nem tudod kivenni a szavak értelmét. Mintha egy kisfiú beszélne. A kör körül furcsa jelek izzanak tompán, vörösen. Olyanok, mintha ősi héber vagy arab írásjelek lennének, nem tudod megállapítani, de abban biztos vagy, hogy rendkívül ősiek.
Kim: A liftaknához mész, ami a legkevésbé sem tűnik biztonságosnak. A hátad mögött azonban csoszogást hallasz, egyre csak közeledni, és valami furcsa, nem emberi hörgés csapja meg a füledet. Remegő kézzel kutakodsz térden állva, amikor végre sikerül megragadnod a magányosan himbálózó vaskötelet, amin valaha a lift lóghatott.
Storm: Ami nemrég még a házad volt, most egy színekkel, szagokkal, érzelmekkel, és élénk képekkel teli túlélő-horror lett. A legédesebb és legszörnyűbb álmod vált valóra. Elindulsz lefelé egy lépcsőn. Ez már nem a te házad, egészen más lett. A falakat jól ismert miazma borítja, mindenütt csövek, rácsok, a sarokban egy tolószék árválkodik, rajta egy rózsaszín plüssnyúllal. Minden olyan élő, és ismerős. A csigalépcsőn elindulsz és lassan poroszkálsz lefelé. A zsebedbe nyúlsz, hát persze hogy van nálad egy öngyújtó, ahogy egy rádió is hasonló természetességgel csüng az öveden. Bekapcsolod. Ismerős sercegés. Téged bizsergés kerít hatalmába, izgalom és félelem ismeretlen elegye. - Akarsz játszani? Ha-ha-ha... - nevet a női hang, te pedig mohón követed lefelé a lépcsőn, hosszú-hosszú perceken át, mintha csak a föld mélyére igyekeznél. Nemsokára egy nagy terembe érsz, olyan mint egy csarnok, mint a régimódi kastélyok bálterme. Ez a terem azonban teljesen üres és csillárok helyett monitorok lógnak a plafonról. A távolban a túloldali fal pedig televíziókból van kirakva. A sötét teremben csak a fekete-fehér monitorok százainak halvány fénye világít. Pont mintha sok száz hold lenne. Hold és csillagok. Beljebb lépsz és ekkor veszed észre, hogy minden monitor más képet mutat. Mindegyik egy embert követ, de mind más és más. Lassan haladsz a csüngő monitorok között, amikor észreveszed, hogy egyetlen dolog egyezik bennük. Mind Silent Hillben vannak. Sokszáz monitor van a teremben, te mégis egyet akarsz megkeresni. Egy valakit, aki Silent Hill-t jelenti számodra...
Richard: Körülnézel, de nem találsz semmi használhatót, egy régi törött zseblámpán egy szikszalagon, egy ollón, és egy villán kívül. Csupa kacat, de rajtad áll, hogy felhasználsz vagy elraksz-e belőlük valamit. Az ajtóhoz mész. Súlyos vasajtó fogad, de nagy nehezen sikerül kinyitni. Az egész olyan, mint egy rossz horrorfilm. Egy lépcső vezet felfelé, a feljárót csak egy gyanúsan pislákoló magányosan lógó villanykörte világítja meg. A túlsó ajtó mögül azonban fény szűrődik ki. Ha jobban megnézed, látod, hogy a fényt időről időre eltakarják, tehát valószínűleg az ajtó közelében járkál valaki.
_________________ Einstein szerint két dolog végtelen, az univerzum és az emberi butaság. ...én az elsőben nem vagyok biztos... (Más fórumokon és oldalakon Woodruff és Mr.Árnyék néven is megtalálhattok engem, és írásaimat.)
|
| 2009. márc. 25., 17:55 |
|
 |
|
Richy666
Silent Hill utcáin
|
Miközben kutakszom, végre kezd teljesen kitisztulni a fejem. -ÁÁÁÁÁÁÁÁ!-üvöltök, mert ekkor érzem a fájdalmam is. Csúnyán megütöttem magam. Nerm értem. 'Hogy kerültem ide?' 'Mi ez a hely?' 'Kik a többiek?' Ezek a kérdések fogalmazónak meg bennem. De most nincs idő! Nem tudom mi ez, de nagyon rosszat érzek. Tovább keresgélek, fegyver, vagy információ után, közben a többiekre gondolok. Kik ők? Látom a kamerán keresztül, már ők is kezdenek éledni. Lassan eltervezem hogy fogadom őket. Egyelőre a maszk rajtam marad, nem akarom, hogy tudják ki vagyok...
M.:Találok valami használhatót?
|
| 2009. márc. 25., 08:35 |
|
 |
|
Richy666
Silent Hill utcáin
|
Feltérképezem a területet, fegyver után keresve. Közben feleszem a kalapom, a maszkommal együt, előkapom a zsebkésem, és nekilátok keresni az elemlámpa fény mellet
|
| 2009. márc. 23., 10:51 |
|
 |
|
Dragon2991
Silent Hill utcáin
|
*Viszonylag nyugodtan tápászkodik fel, majd egyenesedik ki. Tekintetét lomhán felemeli és a vártnál jóval kevésbé képed el, a hullák látványától.* - Franc! Ez a sz*r álom is jól kezdődik. *Lassan elindul a felakasztottak között, szemei olykor-olykor kiszúrnak egy-egy pácienst, de hamar vándorolnak is tovább. Valami bizsergető és most már csípő, szúró és elég kellemetlen érzést vél felfedezni. Ránéz kezére: vérzik.* - Hé nyomi, ez klafa! *Beszél, gyakorlatilag magának. De várjunk...ő nem szokta ezt tényleges érezni amikor álmodik...minden olyan igazinak tűnik, de a környezet valahogy nem passzol. Cöhh, de hogyan is kerülhetett volna ide? Biztos képzelgés. Hát persze. Tényleg. Az egyik hullához közelebb lép - még a sorozat elején - és pár pillanat után elnyújtva és keserű, kétségbeesett hangon ismétli:* - Klaaaaaaafaaaa... *És rohanva indul vissza az aknához.* - Hol a pokolban vagyok?! *Térdre ereszkedik az akna előtt és kapaszkodó után kutat, amin meglehetősen biztonságosan le tud mászni. Visszanézni nem mer, arra, hogy a hullák között végigmenjen...áhh. Ez így lesz a legjobb.*
|
| 2009. márc. 20., 14:43 |
|
 |
|
storm
Silent Hill utcáin
|
Oh my god! Ez jutott először eszembe. Ez... ez... nem is tudom, mi ez. Nem is tudom, mit érzek, mit gondolok. Ez lehetetlen!!!!! Most örülök? Vagy kétségbe kéne esnem? Vagy mindkettő egyszerre? Hisz mindig erre vágytam, Silent Hillbe menni. A múltkori kaland rég volt, és bár nagyon veszélyes volt, mégis szomorúság tölt el bármikor, amikor csak eszembe jut. Hogy vége lett. Hogy nem mehetek vissza többet álmaim városába. Mintha csak egyetlen alkalomra szóló jegyem lett volna. Álmomban se gondoltam volna, hogy a város fog eljönni hozzám. Ez elképesztően borzongató érzés, de egyszersmint ijesztő is. Mert annyit jelent, hogy mostantól nem én megyek Silent Hillbe, hanem a város jön hozzám. Vagyis életem végéig ez a sors vár rám.
Itt a lakásomban??! Még mindig nem tértem magamhoz. Ez tényleg szörnyű és csodálatos is egyben. Hogy akarok-e játszani? Ó, Istenem, hát hogyne! Az életem árán is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára storm 2009. ápr. 04., 20:43-kor.
|
| 2009. márc. 19., 23:43 |
|
 |
|
Bangaa
Iskola
|
-Uhhh, a rohadt életbe, de szarul vagyok...-Zsibbadt agyamon nem akar előjönni a gondolat, mennyit ihattam tegnap... Mi ez a hely? Kiraboltak? Átkutatom zsebeim, minden megvan.. De mintha ez nem egy sikátor lenne, vagy mi, és a környezet sem ismerős. Fáj a vállam is, mintha elaludtam volna. Bezártak valahova? De kik és miért? Kiabálok:-Hahó! Van itt valaki? (M?) És öngyújtóval pásztázni kezdem a falat, talajt, hogy megtudhassam hol lehetek. (M?)
|
| 2009. márc. 19., 21:51 |
|
 |
|
mahdi
Rosewater park
|
1. Bangaa Iglesias zavartan nézett körbe. Sötét volt, és bár szinte semmit nem látott, a veszély szaga ott lebegett a súlyos levegőben. Megmozdult, tagjai sajogtak, de erőt vett magán és felkelt. A talpa alatt fémes koppanás hallatszott. Önkéntelenül a nadrágja zsebéhez nyúlt, amiben egy öngyújtó volt. Nem emlékezett hogy oda tette volna, de arra sem, hogy hogy került erre a helyre. A falak kopottak, és rozsdásak voltak. A terem nem lehetett nagyobb 15 négyzetméternél, a végében azonban egy hatalmas alagútnyílás tátongott, mint egy csendesen figyelő szörny szája. Az alagútból csendes, ismeretlen suttogás hallatszik...
cselekedhetsz: - Előremész - Megpróbálod megfejteni a hang eredetét - Végignézed a falakat, és a padlót valami nyomot, jelet keresve (+ bármi, amit te kitalálsz )
2. Kim Browstag szédült, kábult és zavart volt, de ez nem is lepte meg, amint végignézett környezetén. Egy öreg, leszakadt liftakna ajtajában kapaszkodott, a hideg fémpadló véresre vágta a kezét. Hogy hogyan került oda, és hol is van pontosan, arról fogalma sem volt. A meleg vér patakokban csurgott végig a kezén. Nagyot sóhajtott, és felhúzta magát. A látványtól összeszorult a gyomra. A hosszú, szinte teljesen sötét folyosó plafonján a kiégett neonokra emberek voltak felakasztva, szépen, sorjában, tökéletes szimmetriával rendezve. Az egyiknek kis zsebrádió van az inge zsebében, ami kibírhatatlanul serceg, és ez csak egyre romlik minden másodperccel.
cselekedhetsz: - Elbújsz - Kutatsz a hulláknál - Megpróbálsz visszamászni az aknába - Fegyvert keresel - Elindulsz előre (+ rád bízom! )
3. Richard Anger Gabriel egy szobában nézte végig a jeleneteket. A szobában 8 tv volt, ebből 2 kiégett, a többin két férfi ébredését szemlélhette, amint önmaga is visszanyerte tisztánlátását. A feje veszettül hasogatott, és a rozsdás fém szék vágta az ülepét. - A szentségit! - szisszent fel, de akkor az egyik jelenet megragadta a figyelmét. A férfi a monitoron lassan előmászott a liftaknából, mire a kamera automatikusan egy másik szemszögre váltott. Valaki, vagy valami közeledett a férfi felé, de ő még nem vette észre.
cselekedhetsz: - Feltérképezed a termet - Fegyvert keresel - Kimész a teremből - Kiabálsz, hátha meghallanak - Vársz (vagy bármi más ami eszedbe jut természetesen)
4. Danny Storm ps2-je felmondta a szolgálatot. Elfüstölt, és vele majdnem Storm agya is. - Mi az isten! Neeee! Teljes áramszünet volt, de a gép nem csak emiatt állt le, hisz Danny érezte a szagát. - Pont most? Storm éppen a Silent Hill 2 című játék végén járt, már nem tudta volna megmondani hányadszor, ám mégis úgy érezte, mintha az első végigjátszás lehetőségét vették volna el tőle. - Akarsz játszani? - jött egy hang a háta mögül. Egy selymes női hang. Danny gyomra összerándult, és nem mert mozdulni. Teljesen sötét volt. A nő nem lépett közelebb, vagyis Danny nem hallotta, de az mégis a nyakára szuszogott. Danny megugrott, de akkorra a lány már valahonnan a távolból nevetett. - ÚJ játék...új játék! - szajkózta nevetve Danny lépett egyet, és belerúgott valamibe. Nem értette, hisz nem volt ott a szobájában semmi. Lehajolt és felvett egy régi petróleumlámpát, mellette pedig egy doboz gyufát. - Meggyújtotta. A vörös, kopott, véres falon fekete festékkel írt írás volt olvasható. Az egész falat beterítette, Danny aprónak és sebezhetőnek érezte magát tőle. Elolvasta, nyelt egyet, és hangosan is maga elé mormogta a szavakat. - Üdvözöllek Silent Hillben, a kapuk városában. Akarsz játszani?
(danny te tégy, amit csak akarsz, öreg róka vagy már! )
|
| 2009. márc. 19., 19:35 |
|
 |
|
mahdi
Rosewater park
|
Travis jól tudta hogy álmodik, és ez a tudat rémítette meg a leginkább... Tudta, hogy alszik, de mégis érezte a környezet minden rezdülését, a szagokat, a színeket... és... a lélegzetvételét... úgy érezte, minden, ami körülveszi, lélegzik, lüktet és él... A kihalt pusztaságban csak a horizontot szegélyezte egy fekete erdőkorona, egyébként a vörös, repedezett földön kívül semmit nem lehetett látni. Az ég borult volt, sötétbarna és mélyvörös árnyalatai játszottak rajta. Talán naplemente volt, talán napfelkelte, de maga a nap nem volt sehol. A furcsa fény a semmiből jött, és mindenütt jelen volt. Travis felkelt, és körülnézett. A semmiben mégiscsak volt valami, pontosan mögötte. A durván faragott hatalmas kőmonolit kérlelhetetlenül, szilárdan és vészjóslóan magasodott. Hatalmas volt, egy valódi óriás, amin ugyan jelek voltak, Travis mégsem merte volna azt állítani, hogy emberi kezek munkálták. Bár minden porcikája ellenezte, közelebb lépett és szemügyre vette a furcsa hierogrifákat. A jelek ismeretlenek és kivehetetlenek voltak, ám mégis volt valami, amitől Travis úgy érezte elfogja a hányinger. Egy jel volt, amit jól ismert és látott már egyszer... egy városban... amit úgy hívtak... SILENT HILL... A jel vörösen izzott, akár a föld és az ég, amiből most talán hamu, talán hó kezdett hullani. Koszos volt, szürke és forró. Travis úgy érezte a jelkép magával ragadja, be akarja szippantani minden érzékét. Ősi volt, ősibb mint a föld és idegen... Ebben az egyben biztos volt. Travis nem bírta tovább és kiszakította a tekintetét. Rohanni kezdett a távoli fák felé, de a föld megmozdult alatta. Lüktetett, mintha csak a föld szíve pumpált volna a lábai alatt. Elvesztette az egyensúlyát és a földre esett. Megpróbált felkelni, de nem sikerült. Valami a földön tartotta. Kezek voltak, feketén és nedvesen csillogó, embertelen kezek ezrei. Travis ordított, de a sikolya elveszett a semmiben. Úgy érezte nevetnek rajta. Nevet a föld, a hatalmas monolit, az ég, a sápatag, láthatatlan csillagok, és nevetnek a semmiből előtörő kezek. Vége van...
Travis zihálva ébredt. Veríték csorgott le az arcán, a sapkája mellette hevert a földön, a kockás inge teljesen átázott. Egy padon feküdt. felkelt, és mielőtt körbe nézett volna, egy szórólapon akadt meg a szeme.
SILENT HILL ÜDVÖZÖLJÜK AZ EZER ÉVES FESZTIVÁLON
Silent Hill... Travis felkelt és körülnézett. Az emlékek ezer hideg tőrként fúródtak belé. A köd fehér volt, és átláthatatlan. A repedezett betonon mindenütt a fesztivál szórólapjai hevertek. Travis a kezére nézett, ami vörös foltot hagyott a papíron amit a kezében tartott. Vér volt, és a cetlin is vérrel írt írás díszelgett hívogatóan. - Kövess... Travis könnyes szemmel veszett bele az ismerős ismeretlenbe. Az álmok és titkok városába, alakját nemsokára magába fogadta a köd...
|
| 2009. márc. 15., 16:29 |
|
 |
|
mahdi
Rosewater park
|
|
| 2009. márc. 13., 11:15 |
|
 |
|
Mpaul
Nowhere - admin
Csatlakozott: 2005. nov. 26., 21:45 Hozzászólások: 1204 Tartózkodási hely: Butapest
|
 Játéktér
_________________ "Aki kifelé tekint álmodik, aki befelé, az ébred." - C.G.Jung
|
| 2009. márc. 08., 13:59 |
|
 |
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 20 hozzászólás ] |