| Szerző |
Üzenet |
|
czellar
Kórház
Csatlakozott: 2006. dec. 15., 19:46 Hozzászólások: 344 Tartózkodási hely: Kecskemét
|
 Re: Elakadtál a játékban?
Még mindig nemtaláltam melót tehát játék sincs konzol sincs:(
_________________ czellár
|
| 2010. máj. 22., 00:15 |
|
 |
|
Alan Walker
Csatlakozott: 2010. máj. 06., 22:13 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Silent Hill
|
Hali Olvastam vki kérdezte, hogy nincs-e Save Game mappa. Nos van, de nem a játék főkönyvtárában. =) SaveGame mappa helyzete: C:\Documents and Settings\All User\Documents\Silent Hill Homecoming Itt vannak a mentések egyetlen fáljban, úgy tudom XP alatt. Vista/Windows 7 alatt itt: C\Users\Public\Documents\Silent Hill Homecoming Remélem segítettem. 
|
| 2010. máj. 06., 22:28 |
|
 |
|
piramis
Wood Side apartman
Csatlakozott: 2005. nov. 27., 11:11 Hozzászólások: 3646 Tartózkodási hely: Heaven's Night
|
Köszi! Még birkózom vele kicsit, aztán ha nagyon nem akar menni, lehet, hogy kipróbálom. Annyira nincs kedvem tök elölről kezdeni így, a játék közepe táján.
_________________ Welcome to Silent Hill.
Enjoy your Death.
|
| 2010. máj. 05., 21:23 |
|
 |
|
Todd
Heaven's Night bár
Csatlakozott: 2007. feb. 12., 19:56 Hozzászólások: 1070 Tartózkodási hely: Budapest
|
Azóta már lenyomtam újra (most már Silent Hill börtönében járok), viszont rájöttem, hogy lett volna utánna mentőhely, csak nem vettem észre. Másodszorra még kevesebb élet kellett hozzá, csak két kubu-t, meg egy medipacket nyomtam be. Viszont most eszembe jutott egy jobb megoldás, ha a fesztiválig se jönne neked össze. Ha akarod, kíírom USB-re a Scarlet elötti mentésemet (még megvan), hátha összejön neked is a több élettel (ha jól emlékszem, két serum, két energiaital, és két medipack volt akkor nálam). Szerk1: Sőt elmélkedem, nem kizárt, hogy akár e-mailben is át lehetne küldeni, de ez csak feltevés, mindjárt kipróbálom. Oké, menni fog, majd az e-mailben megírom, hogyan tudod működésre bírni. Szerk2: Elküldtem. 
_________________ "Dead men, dead men swinging on a tree.
How many dead man do you see ?"
|
| 2010. máj. 05., 09:57 |
|
 |
|
piramis
Wood Side apartman
Csatlakozott: 2005. nov. 27., 11:11 Hozzászólások: 3646 Tartózkodási hely: Heaven's Night
|
Végül én is a járatban végeztem velük a csatornában. De lőszerem alig volt. Ááá, én a helyedben betettem volna pillanatálljra és este befejezem.  Majd egyszer elhívlak, hogy nyírd ki nálam is. 
Enjoy your Death.
|
| 2010. máj. 04., 22:07 |
|
 |
|
Todd
Heaven's Night bár
Csatlakozott: 2007. feb. 12., 19:56 Hozzászólások: 1070 Tartózkodási hely: Budapest
|
piramis írta: Jó neked.  Én a csatorna végén az összes életerőmet elvesztettem a 3 együttes támadásuk után, plusz még ugye a főboss... így most alig van cuccom itt. Egy ital és egy szérum. Én úgy nyomtam le a csatornásokat, hogy hozzám se érnek. A három herefejűt ha becsalod a szembe lévő járatba, akkor nem követnek a rozsdás kocsi után, és pár lépés távolságról kilőheted őket, aztán az ikret meg megcirógattam a sörétessel. Ma délelött lenyomtam Scarletet is elsőre, csak utánna jönöm kellett suliba, és nem találtam mentési pontot (baromi ritkák, ezzel a tököm tele van, fele annyi, mint bármelyik SH játékban  ), így este nyomhatom le újra. Egyébként 2 energiaitalt, és két eu dobozt használtam fel hozzá, és még így is maradt 2 sérumom. Szóval tele vagyok élettel. Egyébként én a feszítővassal nyomtam le.
_________________ "Dead men, dead men swinging on a tree.
How many dead man do you see ?"
|
| 2010. máj. 04., 13:07 |
|
 |
|
piramis
Wood Side apartman
|
A plafonos résznél mitől függ, hogy újra felmegy-e a plafonra? Idő? Vagy sebzés?
Enjoy your Death.
|
| 2010. máj. 01., 20:01 |
|
 |
|
Dentorel
Silent Hill utcáin
Csatlakozott: 2009. szept. 17., 09:46 Hozzászólások: 40 Tartózkodási hely: A fotel
|
Heh, nekem másodjára sikerült legyőznöm. Gurguláztam össze-vissza, meg nyomkodtam mindent a billentyűzeten, mint bolond a csengőt... és voilá! Persze a könnyebb részeknél (mint például a liftes résznél, amikor valami izé akar "simogatni") meg 5-6x futottam neki. 
|
| 2010. ápr. 29., 21:25 |
|
 |
|
piramis
Wood Side apartman
|
Jó neked.  Én a csatorna végén az összes életerőmet elvesztettem a 3 együttes támadásuk után, plusz még ugye a főboss... így most alig van cuccom itt. Egy ital és egy szérum.
Enjoy your Death.
|
| 2010. ápr. 26., 17:09 |
|
 |
|
Tyucsev
Heaven's Night bár
Csatlakozott: 2005. nov. 29., 18:03 Hozzászólások: 1014 Tartózkodási hely: Taszár
|
Sima védekezést én is csak a plafonos résznél használtam, előtte vetődtem, mint egy kommandós. Megpróbálkozhatsz esetleg késsel is, de nekem az csak a mezei ellenfeleknél jött be. Előnye, hogy nagyon gyorsan lehet vele kaszabolni. Pl. lurker és needler ellen tökéletes, a játék fele körül eljutottam olyan szintre, hogy ezeket sebződés nélkül "megkéseltem" 
_________________ Mennyi eltemetetlen hülyeségnek vagy a hordozója. Mennyi okot találtál már, aminek nem volt okozója. (Kispál és a Borz)
|
| 2010. ápr. 26., 15:16 |
|
 |
|
piramis
Wood Side apartman
|
Megpróbálom, de a sima védekezéssel még el se jutottam a plafonig. Most úgy próbáltam, hogy jobbra ijesztettem, és balra gurultam. 
Enjoy your Death.
|
| 2010. ápr. 26., 08:36 |
|
 |
|
Tyucsev
Heaven's Night bár
Csatlakozott: 2005. nov. 29., 18:03 Hozzászólások: 1014 Tartózkodási hely: Taszár
|
Ha jól emlékszem, én is a fejszét használtam. A támadása ellen meg próbáld meg a sima védekezést, általában jobban bejön, mint a gurulás. Ebben az állaptában mindegy, hol csapkodod.
_________________ Mennyi eltemetetlen hülyeségnek vagy a hordozója. Mennyi okot találtál már, aminek nem volt okozója. (Kispál és a Borz)
|
| 2010. ápr. 25., 21:24 |
|
 |
|
rolika20
Silent Hill utcáin
|
ÉN SE TUTAM MEGÖLNI .de én viszamentem egy betöltéshez és körülnéztem és találtam sok életet és löszert én ezt ajánlom föleg a puskát lövés a lábába kb:. 6-7 lövés utána és utána püfülöd a baltával ha xbox360 nod van akol ezt a taktikát alyánlom b után x et nyum lehajol és felüt ez a legjobb taktika
_________________ nyugtalan álmaimban azt a várost látom silent hill-t silent hill öröké szeretem
|
| 2010. ápr. 25., 20:43 |
|
 |
|
piramis
Wood Side apartman
|
Ma kicsit több, mint 2 órát játszottam csak Scarlet haverunkkal, de csak kétszer jutottam el addig, hogy már a plafonról támadt. De egyszer sem volt elég az életerőm, hogy kinyírjam. Fejszével sikerült a legjobban, ti is azzal nyomtátok? Amikor eljutottam addig, hogy rám ugrott a plafonról, azzal még nem is volt baj, hogy elugrottam, de utána igen gyorsan támadt, már nemigen tudtam elgurulgatni előle.
Enjoy your Death.
|
| 2010. ápr. 25., 19:36 |
|
 |
|
Mpaul
Nowhere - admin
Csatlakozott: 2005. nov. 26., 21:45 Hozzászólások: 1204 Tartózkodási hely: Butapest
|
Szvsz Scarlet eddig a legszivatósabb és egyben a leggyönyörűbb boss harc a SH történetében... (védekezés, védekezés, védekezés  )
_________________ "Aki kifelé tekint álmodik, aki befelé, az ébred." - C.G.Jung
|
| 2010. ápr. 13., 09:16 |
|
 |
|
Tyucsev
Heaven's Night bár
|
Ebben a részben jobban oda kell figyelni a célzásra. Nem elég, ha csak úgy csapkodod, hanem az adott testrészt kell, hogy érje az ütés/lövés. Meg kell próbálni úgy helyezkedni, hogy közel kerülhess pl. a lábához. Erre nagyon jók a bukfencek, vetődések. Mellesleg tényleg Scarlet volt a legszívatósabb főellenség az egész játékban. 
|
| 2010. márc. 05., 16:14 |
|
 |
|
piramis
Wood Side apartman
|
Tehát én vagyok az egyetlen, aki PS3-mal nem tudja kinyírni a Scarletet. Már az előző bunyók is elég neccesek voltak, de ez itt nevetséges. Tudom, hogy mi mindenét kell széttörni, de még egyetlen lábát se sikerült, pedig van 3 shotgun töltényem is, meg baltám, meg próbáltam már csővel, késsel, mindennel. Ráadásul van egy gyógyitalom és egy szérumom is. Pedig az előtte levő útvesztős pálya elképesztően hangulatos volt, erre elcseszik egy ilyen bunyóval... 
Enjoy your Death.
|
| 2010. márc. 05., 00:38 |
|
 |
|
nono1013
Csatlakozott: 2006. jún. 03., 20:42 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Debrecen, valszeg Margó
|
Hát, a neten annyit találtam, hogy a vars_pc.cfg-ben kell a gammát feljebb venni és úgy menni fog, de eddig semmi. Most kettes gammával próbálkoztam, de majd még nézegetem azt a fájlt és majd meglátom mi lesz. Most egy szérum elhasználásával vagy hússzor sikerült térdre hoznom scarletet, 100-ig szerintem eljutok még ma  . Köszi szépen Tyucsev. EDIT: Végre találtam egy rendes save file-t, amit le tudtam tölteni, ha valakinek netán kellene egy fájl a Scarletes harc után, akkor írjon és belinkelem (lézerpisztoly is van hozzá).
|
| 2009. dec. 28., 15:05 |
|
 |
|
Tyucsev
Heaven's Night bár
|
Scarletnél a feszegetős rész nekem is elég furán működött. Mivel elég sokat elszenvedtem vele, volt sok alkalmam próbálkozni. Volt, amikor kb. nyolcszor futottam neki, hogy feltörjem a páncélját. Utána meg másodikra sikerült. De a játékban több helyen is elvéreztem amiatt, hogy a nyomkodós rész nem sikerült. Ajánlom, próbálkozz még. A képernyőfrissítést meg át lehet írni az egyik cfg fájlban. Részletekre nem emlékszem, de keress rá a neten, mert másoknak is volt ilyen problémája. (Természetesen csak akkor válassz magasabb frissítési frekvenciát, ha az adott felbontásban a monitorod bírja.)
|
| 2009. dec. 28., 10:38 |
|
 |
|
nono1013
Csatlakozott: 2006. jún. 03., 20:42 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Debrecen, valszeg Margó
|
Hali! Ugyanaz a problémám, mint a lentiekben leírt Scarletes dolog. Egyszerűen nem enged továbbmenni a harc 2. részére. Már mindent próbáltam nyomogatni, különböző sebességekben is vagy 20-szor, de semmi. 60 Hz-ről nem tudom átállítani a képernyőfrissítést, mert csak azt lehet választani. Már nagyon sokat szenvedtem vele eddig. Megköszönném, ha valaki el tudna küldeni nekem egy játékmentést PC-re (Vistám van, ha az számít). E-mail címem: nono1013@citromail.huElőre is köszi.
|
| 2009. dec. 27., 22:35 |
|
 |
|
silas
Iskola
Csatlakozott: 2008. júl. 14., 11:27 Hozzászólások: 130 Tartózkodási hely: Hajdúszoboszló
|
A Shepherd házban az egyik rejtvénynek a része. Amikor felveszed csak úgy írja hogy "Bogeyman knife".
_________________ "Silent Hill, wish you were here!"
|
| 2009. máj. 18., 12:54 |
|
 |
|
thelegendary
Silent Hill utcáin
|
Hi! Hol találhatom meg a ,,mini" piramisfej pengét? 
|
| 2009. máj. 18., 07:23 |
|
 |
|
Joseph
Heaven's Night bár
|
Szerintem is messze ez a legnehezebb SH, a harcot tekintve. Emlékszem, régen mennyit anyáztunk az SH4 miatt.  Ehhez képest az bakfitty volt pedig. De rá lehet szokni, az a titka, hogy tudni kell kikerülni az ellenséges támadást, aztán visszacsapni rájuk. Ha eléggé belejössz, már mindent kinyírsz. Igaz, én csak akkor élveztem igazán a harcot, amikor megszereztem az ufó-fegyvert, és mindent 1 lövéssel kinyírtam  Úgy már igazságosabb volt részemről. Vicces, mert a játék végén levő főellenséget nyírtam ki a legkönnyebben. Még sosem haltam meg miatta. Scarlettel szívtam a legtöbbet.
|
| 2009. máj. 17., 23:03 |
|
 |
|
PyroMaster
Iskola
Csatlakozott: 2007. márc. 15., 18:10 Hozzászólások: 163 Tartózkodási hely: Bonyhád
|
beranandi írta: Sziasztok. Nektek ez okozott problémát? van erre valami recept?
Igen durr a lábára összeesik és üsd vág nem apád! Ha már írja milyen gombot kell nyomogatni nyomogasd abban az ütemben ahogy villog. Nekem 2x még felkelt. A következő sorokat csak akkor olvasd el ha nem szereted a meglepetéseket!!! Jól tartalékolj az élettel mert ha sikerül a gombnyomogatás akkor lábra már nem áll, de még nem végeztél vele! Innen jön csak a neheze! Pókszerű izévá alakul és a falakon rohangál, rád ugrik a semmiből, és piszok gyors! Ha ki akarod csinálni, a porcelán letördelést szinte élet veszteség nélkül kell megcsinálni!  Meg lehet csinálni, én sem hittem volna 3 óra küzdelem után feladtam, aztán másnap elsőre sikerült! Átkozott nehéz a játék, sosem volt egyik része sem ilyen nehéz. A rendőr őrsön a kalapácsfejűek az őrületbe kergettek, ==> 5,5!!!<== órámba telt megcsinálni elsőre, aztán az utána következő videóbejátszásnál a Windows megdobott egy üzenettel: A silent hill homecoming exe leállt. A windows képes arra hogy az interneten megoldást találjon a prob..... Zárja be a programot? Itt elhangzott pár ku... anyád és közöltem vele hogy az egész egy nagy probléma. További 3 óra és megvolt a serif irodája. De egy doboz nyugtató az elfogyott. Ha valakinek kell a baba utáni mentés akkor árulja el milyen fájlba menti a játékot, mert nem tudom hol keressem. Nincs savegame mappa valahol?
_________________ GoodBye Kitty!
|
| 2009. ápr. 01., 16:20 |
|
 |
|
thelegendary
Silent Hill utcáin
|
Hali! Segítség kéne! PC s verziót nyomok! elakadtam az alternatív Sheperds házban! Ugye az egyik fejtörő egy mutatós óra állítgatása! Na ugye fogalmam sincs milyen elképzelés alapján kéne beállítani, de ez a kisebbik baj! Tegnap este még tök nyugisan forgattam a mutatókat aztán egyszer csak egy ki be lépés után rohadtul nem úgy viselkedik a dolog mint kellene! bárhova nyomok tök kiszámít6atlanul tekeregnek a mutatók!  el tudná árulni valaki a megfelelő időt és hogy mi a gond az irányítással! Ja és hogy próbálta valaki pc n ps3 joy jal a gamet? Ha igen hogy olható meg hogy megjegyezze a beállításokat? Elöre is kösz a válaszokat!% Amugy f*sza a game!!  )
|
| 2009. ápr. 01., 10:54 |
|
 |
|
norbe74
|
Egy kis segítséget szeretnék kérni.Ezt a fránya Scarlet babát már ezerszer megpróbáltam legyűrni,sajnos sikertelenül.Ha valakinek sikerült,és megvan az ezutáni mentett játékállása az küldje már át nekem emilben a norbe74@gmail.com címre,mert így elég unalmas és egyhangú a játék.Előre is köszönöm.
|
| 2009. márc. 13., 18:14 |
|
 |
|
beranandi
|
Nem baromság. Működik. A gombkijelző stimmolt, csak a nyomkodás volt hiábavaló, átállitottam és nem elsőre de sikerült. Úgyhogy akinek ez a problémája az nyugodtan kísérletezzen. És hogy hogy függ össze? Én nemtom hogy hogy működik a számítógép, csak ilyen hülyeségeket hogy bitek meg bájtok, de hányszor láttunk má olyat hogy látszólag összefüggéstelen dolgok hatnak egymásra. na nem olyan durván mint az életben, de azért valljuk be előfordult. most a bőrömön tapasztaltam. Ja és sikerált, úgyhogy kösz a tippet. Így se volt könnyű, de mekkora öröm.
|
| 2009. feb. 20., 00:28 |
|
 |
|
illeszoli
Csatlakozott: 2005. nov. 30., 08:53 Hozzászólások: 2187 Tartózkodási hely: Veszprém
|
Szerintem baromság ez a HZ-es dolog. Nem értem, mi köze lehet a játéknak a monitor frissítési frekihez. Én stabilan 100-on nyomulok. De megnézném, hogy egy alap LCD-n hol állítasz 60 Hz-től eltérő frekit. A megoldás az, hogy ez a rusnya PC-s verzió rosszul súgja a gombokat a főellenségeknél. Az én esetemben a középső egérgombbal tudtam kivégezni a bossokat, de ennek ellenére a jobb gombot tanácsolta. Szóval ne higyjetek a gépnek, és a kivégzéskor nem a strong attack gombot kell megnyomni, hanem valamelyik másikat. Most nézem, hogy nálam a look around van a középső gombon. De mi köze van ennek a harchoz? Mindegy. Próbálgassátok a gombokat.
_________________ VISTA=Virus Instruder Spyware Troyan Adware
|
| 2009. feb. 15., 20:35 |
|
 |
|
Bangaa
Iskola
Csatlakozott: 2009. jan. 20., 00:54 Hozzászólások: 102 Tartózkodási hely: Laptop előtt
|
PS2-es verziónál mit kell nyomni?  Jó, ez csak poén volt, és még nem is ismerem a játékot, csak salátázgatok a soraitok közt, s ha majd lesz cash, beruházok. 
_________________ Beérem azzal, ki beéri velem.
|
| 2009. feb. 14., 13:47 |
|
 |
|
beranandi
|
Köszönöm!!! Már féltem hogy én vagyok a hülye. Jó sokáig húzza a csávó a videón. Ez a kedvenc beírásom: менял чистоту на 70 HZ 75hz и нехрена Ideírom, hogy hátha valaki másnak is ez lesz a baja, hogy Asztal jobbegér/Tulajdonságok/Beállítások/Speciális/Monitor és akkor ottan kell átállítani. Megyek és kinyírom szkárletet. Háháhá... /tenyérdörzsölés/
|
| 2009. feb. 14., 11:48 |
|
 |
|
silas
Iskola
Csatlakozott: 2008. júl. 14., 11:27 Hozzászólások: 130 Tartózkodási hely: Hajdúszoboszló
|
Láttam a youtube-on egy vidit, amin ezt a bugot mutatták a pc-s verzióban mégpedig hogy Scarlet-et nem lehet megölni. Meg is van: http://www.youtube.com/watch?v=hTlJK6wOpRMOtt azt írják hogy az Options-ben a Video-nál állítsd át a 60 Hz-et 70-re vagy 59-ra vagy akármi másra, és máris meg tudod ölni. Próbáld ki működnie kell!
_________________ "Silent Hill, wish you were here!"
|
| 2009. feb. 14., 11:16 |
|
 |
|
beranandi
|
Sziasztok.
Én a pécés verzióval játszom. Ahogy átolvastam a beírásokat senkinek nem volt különösebb baja a második főellenséggel. nekem van. Odáig oké hogy lefejszézem róla a porcelánt, még marad is elég életem meg minden, de akkor jön az a lehetőség, hogy most nyomjam meg a rmb-t, és akkor jó lesz, megnyomkodom, és jó, és akkor nyomjam meg a lmb-t és jó lesz, és megnyomkodom... de nem jó. Megint feláll, azt csihi-puhi. Asszem eddig négyszer vagy ötször állt fel maximum, mert azután már mindig meghaltam. Nektek ez okozott problémát? van erre valami recept?
köszönöm...
|
| 2009. feb. 13., 21:14 |
|
 |
|
Lord Zmgirrutar
Csatlakozott: 2005. dec. 01., 09:17 Hozzászólások: 2600 Tartózkodási hely: Debrecen
|
illeszoli írta: Persze a ledek vannak, de semmilyen rajz nem utal arra, hogy milyen sorrendben kellenek a derótok. Muszáj próbálkozni (mint a kutyák) De ha az első megvan, akkor már tudod, hogy ahhoz nem kell nyúlni, és nincs túl sok variáció, amikor rájöttem, hogy kell, onnantól kezdve ez már gyerekjáték volt. (asszem 2x volt ilyen a játék során, ugye?) Szóval annyira nem nehéz, de nem mondom, hogy az elején engem nem fingatott meg.  DE szerintem sokkal egyszerűbb, mint az ember gondolná. 
| 2009. feb. 12., 19:13 |
|
 |
|
Christine86
|
Bangaa írta: Akkor mered ajánlani nekem a Homecoming-ot?  Csak akkor, ha tele lesz a gatya.  Szia! Nekem összeségében pozitív véleményem van a Homecoming-ról. Gondolom, olvasgattad már a különböző topic-okba, hogy az 5. rész kapott hideget és meleget is, szóval eléggé különböznek a vélemények. Véleményem szerint, aki imádja az SH játékokat, annak a Homecoming is valamilyen szinten tetszeni fog, már csak azért is, mert "Silent Hill" játék Írok majd bővebb élménybeszámolót az Élmények topicba.
|
| 2009. feb. 10., 19:14 |
|
 |
|
illeszoli
Csatlakozott: 2005. nov. 30., 08:53 Hozzászólások: 2187 Tartózkodási hely: Veszprém
|
Persze a ledek vannak, de semmilyen rajz nem utal arra, hogy milyen sorrendben kellenek a derótok. Muszáj próbálkozni (mint a kutyák)
|
| 2009. feb. 10., 18:09 |
|
 |
|
Bangaa
Iskola
Csatlakozott: 2009. jan. 20., 00:54 Hozzászólások: 102 Tartózkodási hely: Laptop előtt
|
Akkor mered ajánlani nekem a Homecoming-ot?  Csak akkor, ha tele lesz a gatya. 
_________________ Beérem azzal, ki beéri velem.
|
| 2009. feb. 09., 22:08 |
|
 |
|
Christine86
|
Lord Zmgirrutar: Tőled is köszi a segítséget, de idő közben már megoldottam a feladatot, bár őszíntén szólva véletlenül sikerült...nem gondoltam volna, hogy a ledek a jelek Egyébként tegnap sikerült átvinnem a játékot, s most olyan furcsa érzésem van, már most hiányoznak a játék közbeni élmények. De nem szeretnék rögtön ismét nekivágni, egy picit várnék vele, hadd hasson majd ismét picit újdonságként. Azt még el kell mondanom, hogy új vagyok itt a fórumon, pedig már régóta elvarázsol Silent Hill világa, csak eddig valahogy nem szántam rá magam, hogy aktív fórumozó legyek 
|
| 2009. feb. 09., 18:43 |
|
 |
|
Lord Zmgirrutar
Csatlakozott: 2005. dec. 01., 09:17 Hozzászólások: 2600 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Van jel.  A bal oldalon vannak ledek. Mindenképpen balról-jobbra kell haladni, ha az első érpár jó, akkor a legalsó led meggyullad. Azután pedig sorban a többi, meglátod, így könnyű lesz, mennie kell! 
| 2009. feb. 09., 11:36 |
|
 |
|
Christine86
|
Illeszoli, köszi szépen a tippet.
Az-az igazság, hogy már próbálgattam és már meguntam, mert nem sikerült sehogysem jól összekötnöm a drótokat. Azt gondoltam, hogy csak van valami logikája, vagy valami utaló jel, ami alapján meg lehet fejteni.
Hát...sajnos kénytelen leszek próbálgatni még, mert szeretnék már tovább jutni!
|
| 2009. feb. 07., 14:54 |
|
 |
|
illeszoli
|
Nos, erre én sem találtam. Próbálkozz minden variációval. Előbb-utóbb sikerül.
|
| 2009. feb. 07., 08:24 |
|
 |
|
Christine86
|
Sziasztok!
Elakadtam a börtönben: A kódos ajtót kellene áram alá helyeznem, de egyszerűen nem találok arra utaló papírt, vagy akármit, ami alapján megtudhatom, hogy hogyan kell összekötni az öt drótot.
Köszönöm előre is, ha valaki megírja.
|
| 2009. feb. 06., 20:55 |
|
 |
|
Lord Zmgirrutar
|
Haha  De egy "klasszikus" mutatós órán az mindegy 
| 2009. jan. 03., 21:47 |
|
 |
|
illeszoli
|
Lord Zmgirrutar írta: Akkor neked "customized" edition Homecoming-od van, mert az 2:06 am (vagy 14:06 pm) maximum 1:06-nak láttad. Hát persze hogy nem 14:06. Tudod, hajnalban a tavon. Ott állt meg az óra...
|
| 2009. jan. 03., 20:34 |
|
 |
|
kobe24
|
Az első főellenség után kellene ha lehet:)Előre is köszi:D-wilson8@citromail.hu
|
| 2008. dec. 09., 20:18 |
|
 |
|
kobe24
|
sziasztok nem tud valaki mentéseket küldeni nekem:$
|
| 2008. dec. 09., 20:15 |
|
 |
|
Mpaul
Nowhere - admin
Csatlakozott: 2005. nov. 26., 21:45 Hozzászólások: 1204 Tartózkodási hely: Butapest
|
_________________ "Aki kifelé tekint álmodik, aki befelé, az ébred." - C.G.Jung
|
| 2008. dec. 09., 10:15 |
|
 |
|
Funci
Kórház
Csatlakozott: 2005. nov. 28., 16:17 Hozzászólások: 335 Tartózkodási hely: Silent hill-iskola
|
Megoldódott a probléma, elkezdtem végigpróbálgatni az összes variációt és kb a 7:45 bejött....
_________________ Segítség lehugyoz a FA!!
|
| 2008. dec. 08., 09:19 |
|
 |
|
Funci
Kórház
Csatlakozott: 2005. nov. 28., 16:17 Hozzászólások: 335 Tartózkodási hely: Silent hill-iskola
|
Elakadtam az órás résznél és igen hiába állítom 206-ra sehogy sem működik nézegettem youtube-on egy csomó videón más-más szám lett a jó nem a 206.
_________________ Segítség lehugyoz a FA!!
|
| 2008. dec. 05., 22:13 |
|
 |
|
Lord Zmgirrutar
|
Ahol felvetted a tőrt és vannak a családok "leírásai" az egyik falon van egy lyuk, csak szépen beleolvad a falba. A hátsó falon!
Ott kell használni a tőrt.
| 2008. dec. 05., 18:17 |
|
 |
|
djsanya
|
sziasztok még mindig nem tudok annál a résznél továb menni mindent át néztem a városházában az alagsorban is minden eggyes zugot át vizsgáltam onnan hova kell menni ?
|
| 2008. dec. 05., 16:39 |
|
 |
|